Syyskausi 2024

Syyskausi alkaa 29.7.2024 ja päättyy 31.12.2024

Syyskausi sisältää :

Ponit/hevoset 23h (ma) tai 21h (ke) tai 22h (ti,to-la) ratsastustuntia.

Sunnuntain hevostunteja on kaudessa 18h


HINNASTO Hinta
VAKIOTUNTI 8 ratsukon ryhmässä HEVOSET
47€
VAKIOTUNTI 8 ratsukon ryhmässä HEVOSET SUNNUNTAI KOKO KENTTÄ/HALLI 60€
VAKIOTUNTI 8 ratsukon ryhmässä PONIT 46€
VAKIOTUNTI pienryhmässä (max 5 ratsukkoa) 56€
ALKEISKURSSI 10h 470€/kurssi
IRTOTUNTI 8 ratsukon ryhmässä 60€
IRTOTUNTI pienryhmässä (max 5 ratsukkoa) 70€
10 x RATSASTUSKORTTI 560€
YKSITYISTUNTI 100€
2 RATSUKON TUNTI 80€/ratsastaja
  • VAKIOTUNNIN hinta perustuu koko kaudelle varattuun tuntiin. Vakiotunnin varausmaksu on 150 euroa. Varausmaksu sisältyy kausihintaan ja se hyvitetään kauden viimeisessä erässä. Varausmaksua ei palauteta jos peruutat tuntipaikkasi ennen kauden alkua tai kauden aikana. Mahdolliset tuntien hyvitykset tms tehdään kauden viimeisessa erässä.
  • TUNNIN PERUUTUS: Ratsastustunti tulee peruuttaa edelliseen päivään klo 20 mennessä. Edellisen illan klo 20 jälkeen peruutetusta tunnista saa korvaustunnin ainoastaan lääkärintodistuksella. Peruutettuja tunteja saa rästiä kauden aikana kolme (3) kappaletta. Peruutetulle tunnille tulee varata rästitunti kahden kuukauden sisällä peruutetusta tunnista. Peruutetut tunnit tulee ratsastaa kauden aikana. Peruuttamattomia tai käyttämättä jääneitä tunteja ei voi korvata. Jo kerran varattua rästituntia ei voi enää muuttaa. Pienryhmätuntien peruutukset eivät takaa korvaustuntia pienryhmässä. Pidemmissä sairastapauksissa olethan yhteydessä opettajaasi. Suosittelemme vaihtamaan tunteja samantasoisten ratsastajien ja ryhmien kesken. Tunteja voi vaihtaa/myydä Kilon tallin tuntipörsissä facebookissa https://www.facebook.com/groups/1170503273015634 Ratsastajan vaihdoista on ilmoitettava aina opettajille.
  • Kilon talli pidättää oikeuden siirtää poneille liian isoksi kasvaneen ratsastajan hevostunneille.
  • ALKEISKURSSI on kurssi, jonka aikana opetellaan perusasioita ratsastuksesta sekä hevosen hoidosta.
  • JATKOKURSSI alkeiskurssilta on hyvä jatkaa jatkokurssille. Jatkokurssi on koko ratsastuskauden mittainen.
  • RATSASTUSKORTTI 10 KERTAA (ei aloittelijoille) kymmenen kerran kortilla ratsastavilla oppilailla ei ole vakiopaikkaa ryhmässä, vaan he voivat käydä oman aikataulunsa mukaan ratsastamassa normaaliryhmässä, kun löytyy tilaa. Varataan aina erikseen puhelinpäivystyksestä. 10x kortti on voimassa yhden ratsastuskauden ajan.
  • IRTOTUNTI on tarkoitettu niille jotka haluavat käydä ratsastamassa satunnaisesti tai tulla kokeilemaan ennen varsinaisen kausikortin ostamista.
  • YKSITYISTUNTI varataan aina erikseen. Yksityistunteja järjestetään muiden tuntien ulkopuolella erikseen sovittuina aikoina.
  • Tallilla ei ole lainavarusteita, jokaisella ratsastajalla tulee olla omat varusteet aina mukana tunnille tultaessa, varusteiden puuttuessa tuntia ei korvata.