SYYSKAUSI 2019

(Syyskausi alkaa 29.7.2019 ja loppuu 31.12.2019. Syyskausi sisältää 22 ratsastustuntia, ( paitsi ma 23 tuntia).

HINNAT

VAKIOTUNTI norm.ryhmässä (tunnilla max 8 ratsukkoa)
VAKIOTUNTI pienryhmässä (tunnilla max 5 ratsukkoa)

ALKEISKURSSI 10 h


IRTOTUNTI
RATSASTUSKORTTI 10 KERTAA
YKSITYISTUNTI
2 RATSUKON TUNTI41 €/h

50 €/h

440 €/kurssi

50 € norm.ryhmässä 60 € pienryhmässä
420
90 €/ratsastaja
75 €/ratsastaja  • VAKIOTUNNIN hinta perustuu koko kaudelle varattuun tuntiin. Vakiotunnin varausmaksu on 150 euroa. Varausmaksu sisältyy kausihintaan ja se hyvitetään kauden viimeisessä erässä. Varausmaksua ei palauteta jos peruutat tuntipaikkasi ennen kauden alkua tai kauden aikana. Mahdolliset tuntien hyvitykset tms tehdään kauden viimeisessa erässä.

Tuntien peruutus: Ratsastustunti tulee peruuttaa edelliseen päivään klo 16 mennessä. Peruutettuja tunteja saa rästiä kauden aikana kolme (3) kappaletta. Peruutetulle tunnille tulee varata rästitunti kahden kuukauden sisällä peruutetusta tunnista. Peruuttamattomia tai käyttämättä jääneitä tunteja ei voi korvata. Jo kerran varattua rästituntia ei voi enää muuttaa. Pidemmissä sairastapauksissa olethan yhteydessä opettajaasi. Suosittelemme vaihtamaan tunteja samantasoisten ratsastajien ja ryhmien kesken. Tunteja voi vaihtaa kilon tallin tuntipörsissä facebookissa https://www.facebook.com/groups/1170503273015634

Ratsastajan vaihdoista on ilmoittetva aina opettajille.

  • ALKEISKURSSI on kurssi, jonka aikana opetellaan perusasioita ratsastuksesta sekä hevosen hoidosta.
  • JATKOKURSSI alkeiskurssilta on hyvä jatkaa jatkokurssille. Jatkokurssi on koko ratsastuskauden mittainen.
  • RATSASTUSKORTTI 10 KERTAA (ei aloittelijoille) kymmenen kerran kortilla ratsastavilla oppilailla ei ole vakiopaikkaa ryhmässä, vaan he voivat käydä oman aikataulunsa mukaan ratsastamassa normaaliryhmässä, kun löytyy tilaa. Varataan aina erikseen puhelinpäivystyksestä.
  • IRTOTUNTI on tarkoitettu niille jotka haluavat käydä ratsastamassa satunnaisesti tai tulla kokeilemaan ennen varsinaisen kausikortin ostamista.
  • YKSITYISTUNTI varataan aina erikseen. Yksityistunteja järjestetään muiden tuntien ulkopuolella erikseen sovittuina aikoina.