SYYSKAUSI 2018

(Syyskausi alkaa 30.7.2018 ja loppuu 30.12.2018. Syyskausi sisältää ratsastustunteja 22, ( paitsi ti 21 tuntia).

HINNAT

VAKIOTUNTI norm.ryhmässä (tunnilla max 8 ratsukkoa)
VAKIOTUNTI pienryhmässä (tunnilla max 5 ratsukkoa)

ALKEISKURSSI 10 h

IRTOTUNTI
RATSASTUSKORTTI 10 KERTAA
YKSITYISTUNTI
2 RATSUKON TUNTI39 €/h

46 €/h

440 €/kurssi
49 € norm.ryhmässä 56 € pienryhmässä
420
85 €/ratsastaja
70 €/ratsastaja  • VAKIOTUNNIN hinta perustuu koko kaudelle varattuun tuntiin. Vakiotunnin varausmaksu on 150 euroa. Varausmaksu sisältyy kausihintaan ja se hyvitetään kauden viimeisessä erässä. Varausmaksua ei palauteta jos peruutat tuntipaikkasi ennen kauden alkua tai kauden aikana. Mahdolliset tuntien hyvitykset tms tehdään kauden viimeisessa erässä.

Tuntien peruutus: Ratsastustunti tulee peruuttaa edelliseen päivään klo 16 mennessä. Ajallaan peruutetun tunnin saa korvata kuluvan kauden aikana. Peruuttamattomia tai käyttämättä jääneitä tunteja ei voi korvata.

  • ALKEISKURSSI on kurssi, jonka aikana opetellaan perusasioita ratsastuksesta sekä hevosen hoidosta.
  • JATKOKURSSI alkeiskurssilta on hyvä jatkaa jatkokurssille. Jatkokurssi on koko ratsastuskauden mittainen.
  • RATSASTUSKORTTI 10 KERTAA (ei aloittelijoille) kymmenen kerran kortilla ratsastavilla oppilailla ei ole vakiopaikkaa ryhmässä, vaan he voivat käydä oman aikataulunsa mukaan ratsastamassa normaaliryhmässä, kun löytyy tilaa. Varataan aina erikseen puhelinpäivystyksestä.
  • IRTOTUNTI on tarkoitettu niille jotka haluavat käydä ratsastamassa satunnaisesti tai tulla kokeilemaan ennen varsinaisen kausikortin ostamista.
  • YKSITYISTUNTI varataan aina erikseen. Yksityistunteja järjestetään muiden tuntien ulkopuolella erikseen sovittuina aikoina.