KRK – Kilon Ratsastuskerho ry

Kilon Ratsastuskerho ry eli KRK on Kilon Tallin yhteydessä toimiva ratsastusseura, jonka tavoitteena on edistää ratsastusurheilua sekä parantaa jäsentensä tietoja ja taitoja hevosista ja ratsastuksesta. KRK järjestää ratsastuskilpailuja, valmennuksia, koulutustilaisuuksia sekä muita tapahtumia kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille.

KRK on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, joten seuraan liittymällä saat kaikki Ratsastajainliiton jäsenedut, kuten ratsastajan kattavan tapaturmavakuutuksen ja Hippos-lehden. Lisäksi KRK:n jäsenet saavat alennuksia seuran järjestämien kilpailuiden osallistumismaksuista sekä muista tapahtumista.

Kilon talli on Ratsastajainliiton jäsentalli. Kaikilla tallilla ratsastavilla pitää olla voimassa Ratsastajainliiton jäsenseuran jäsenyys tai Green Card/Green Card Plus -kortti. Näin ratsastajalla on kattava vakuutusturva aina ratsastusta harrastettaessa.

Tule mukaan Kilon Ratsastuskerhoon

Liity seuraan täyttämällä SRL:n jäsenlomake ja valitsemalla seuraksi Kilon ratsastuskerho. Lisätietoja KRK:n jäsensihteeri Paula Nurrolta: krk.jasensihteeri@gmail.com. Huom. lomake ei välttämättä toimi Internet Explorerilla, käytä siis jotain muuta selainta.


Jäsenhinnat 2023 – loppuvuoden alennetut jäsenhinnat nyt!

Seniorijäsen 35 € (koko vuoden hinta 62 €)
Juniorijäsen 26,50 € (50 €)
Perhejäsen, seniori 19,60 € (33 €)
Perhejäsen, juniori 15,75 € (27,50 €)
Kannatusjäsen 20 €


Täysjäsen saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut kuten

  • Tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille
  • Hippos-lehden 7 kertaa vuodessa
  • Oikeuden osallistua ratsastuskilpailuihin
  • Mahdollisuuden hyödyntää useiden SRL:n yhteistyökumppaneiden etuja

Perhejäsenen edut ovat samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.

Lisäksi KRK:n jäsen saa etuja ja alennuksia KRK:n järjestämistä tapahtumista.

KRK tukee jäsentensä kilpailemista ja kouluttautumista hakemusten perusteella, lue lisää.

KRK kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. Tutustu rekisteriselosteeseen, jossa kerrotaan tietojen käsittelystä.

KRK:n toiminta 2023

Järjestämme koulutuksia ja kursseja sekä muita mukavia tapahtumia. Lisätietoja löytyy tallin ilmoitustaululta, Facebook-ryhmästä ja tältä sivulta.

Viestimme ajankohtaisista asioista KRK:n Facebook-ryhmässä, tervetuloa mukaan keskusteluun! Liity mukaan tästä. Hevos- ja ratsastustarvikkeet saat kätevästi kiertoon KRK:n FB-kirppiksellä.